کسب درآمد از هنر و تجربه

کسب درآمد از برگزاری برنامه های سرگرمی و سفر | هم آنلاین، هم حضوری!

بیشتر ما در کنار شغل اصلی خودمون، یک سری کارها رو تجربه می کنیم که بهشون علاقه داریم. از ساز زدن گرفته تا نقاشی و خطاطی و نجاری و حتی کارهایی مثل آشپزی یا بازی در تئاتر و عکاسی در سفر که این روزها خیلی طرفدار پیدا کرده. خب معمولا ما هیچ وقت انتظار کسب درآمد از این علایق خودمون نداشتیم. اما این تجربه ها جدای از این که می‌تونه به پیدا کردن دوست های بیشتر و شناخت آدم ها و کسب آرامش تو شرایط مختلف زندگی کمک کنه، می‌تونه باعث بشه ما از این طریق پول در بیاریم. حتما می پرسید چطور؟ پس تا آخر این مقاله با ما همراه باشید تا با یک روش جذاب شما را آشنا کنیم.

من مهارت و هنر دارم اما علاقه ای به تدریس ندارم!

خب شاید مهارت داشتن باعث بشه به فکر تدریس باشیم. تدریس برای کسانی که علاقه مند هست، می‌تونه یک راه خوب درآمد زایی باشه. تدریس عمومی، خصوصی یا به خاطر شرایط کرونا تدریس به صورت آنلاین،‌ این روزها داره انجام میشه. راه‌های مختلفی هم هست که می‌تونیم تبلیغ کنیم و مخاطب پیدا کنیم. حتما کلی مطلب در مورد تبلیغ و کسب درآمد از اینستاگرام دیدیم و شنیدیم. اما اگر نخوایم به صورت حرفه ای تدریس کنیم یا تجربه و هنرمون رو جور دیگه ای معرفی کنیم باید چکار کنیم؟ اصلا چرا نباید از یک مسیر جدید رو ایجاد کنیم؟ برای اوقات فراغت و سرگرمی یه اقدامی انجام بدیم؟

بیاید فرض کنیم ما برای معرفی هنر خطاطی علاقه مندان این هنر رو داخل یک مسجد تاریخی جمع کردیم و در مورد هنر خطاطی و کاربردهاش براشون توضیح میدیم. شاید مخاطب مون دوست نداشته باشه استاد خط باشه ولی دوست داره بدونه که داخل کاشی کاری مسجد چه نوع خطی خوشنویسی شده؟ در طول تاریخ خوشنویسی چطور تکامل پیدا کرده؟ ابزار خطاطی رو براش توضیح بدیم. یا حتی از ما بخواد اسم خودش یا کسی که دوستش داره رو براش بنویسیم و به عنوان یادگاری بهش بدیم. پس می تونیم با معرفی دوره های کوتاه یک فضای جذاب ایجاد کنیم. هم هنر خودمون رو به نمایش بگذاریم. هم دوستان جدیدی پیدا کنیم. در کنارش کسب درآمد هم داشته باشیم.

از کجا باید شروع کنم؟

اولین قدم در کسب درآمد از هنر و تجربه خودمون، آشنایی با فعالیت هایی است که در حال حاضر داره انجام میشه. ابتدا سایت رو به راه رو ببینید. در این سایت برنامه های مختلف در زمینه های گردشگری، طبیعت گردی، فرهنگی، هنری و آشپزی در شهر های مختلف ایران وجود دارد. ما هم میتونیم مثل هر یک از برگزار کننده های این دوره ها، در سایت ثبت نام کنیم. با ثبت نام در این سایت میشه برنامه های مختلفی که برای ارائه داریم رو تعریف کنیم. با وارد کردن تاریخ برگزاری،‌ ظرفیت شرکت کننده ها، نحوه برگزاری آنلاین یا حضوری و همچنین قیمت، دوره ما ثبت میشه. اینجا شروع کسب درآمد از ارائه هنر، تجربه یا مهارت ما هست.

آشنایی مختصر و مفید با سایت روبه‌راه

دوره حضوری رو کجا برگزار کنم؟

من سعی می کنم ابتدا مخاطبان خودم رو شناسایی کنم. بر اساس نوع مخاطب باید تصمیم بگیرم کجا دوره رو برگزار کنم. هنگام برگزاری یک تور گردشگری یا یک برنامه طبیعت گردی مشکلی از این نظر وجود نداره. اما برای برگزاری برنامه های آشپزی و هنری و سرگرمی،‌ می تونم با یک اقامتگاه بومگردی هماهنگ کنم و در اونجا برنامه پیشنهادی خودم را اجرا کنم. اگر هم برنامه ام هنری هست،‌ فضای موزه ها یا گالری ها انتخاب خوبیه. برای برگزاری هرچه بهتر باید خوب بررسی کنم. برنامه های مشابه رو به راه رو ببینم و یا با برگزار کننده ها در سایت تماس بگیرم و مشورت کنم.

برنامه آنلاین رو چطور برگزار کنم؟

برگزاری برنامه های آنلاین بعد از شیوع ویروس کرونا در جهان طرفداران زیادی پیدا کرده. شاید قبل از شیوع کرونا و در حالت عادی، اکثریت افراد ترجیح می دادند به صورت حضوری سرگرمی پیدا کنن. اما در حال حاضر کسب تجربه از طریق فضای مجازی هم به اندازه کافی جذابیت ایجاد کرده. چرا که هزینه ها خیلی کم شده و افراد میتونند با دورترین نقاط دنیا ارتباط برقرار کنند و از وقتشون برای داشتن یک سرگرمی مفید استفاده کنن.

باشگاه کتابخوانی رسا به صورت آنلاین برنامه‌هاشو از سایت روبه‌راه برگزار می‌کنه. برای شرکت کردن،‌ اینجا رو کلیک کنید.

ما هم میتونیم، با استفاده از پلتفرمی مثل گوگل‌میت با فضاسازی در محیط خونه یا هرجایی که امکاناتش هست، برای برگزاری دوره آنلاین اقدام کنیم. معرفی آثار هنری یک موزه،‌ جزییات یک محوطه باستانی یا تهیه آنلاین غذا و حتی بحث در مورد یک فیلم میتونه ایده های برگزاری برنامه آنلاین ما باشه. شاید بپرسید خب من میتونم در اینستاگرام لایو بذارم و همه اینکارها رو انجام بدم. اما تفاوتش در نحوه برگزاری هست. تعامل با مخاطبان محدود و در نظر گرفتن هزینه برای شرکت کنندگان از مزیت های استفاده از یک روش جدید برای برگزاری دوره آنلاین هست.

برای ایجاد برنامه های مختلف سرگرمی و سفر و کسب درآمد از طریق سایت رو به راه، اینجا را کلیک کنید.

نمونه های مشابه

در دنیا سایت های مختلفی هستن که افراد با زمینه های مختلف تو حوزه های هنری، سرگرمی و گردشگری خودشون رو معرفی می کنند. این سایت ها به افراد این امکان را می دهند که ابتدا افراد خودشون را معرفی کنند. همچنین افراد می توانند رویدادهای مختلفی را برای ارائه و فروش به مخاطبان سایت ایجاد کنند. از جمله این سایت ها میشه به تریپ ادوایز، پرایویت گاید و سینوتریپ اشاره کرد.

 

از طریق شبکه های اجتماعی رو به راه، برنامه ها رو دنبال کنید. اینستاگرام لینکدین

 

 

تخصص اصلی من ترجمه انگلیسی به فارسی هست ولی نویسندگی و کپی رایتینگ رو انجام می دم. داخل رو به راه درباره سرگرمی، تجربه، سفر و گردشگری می نویسم.

1 یک پینگ

  1. پینگ بک: گردشگری غذا و تجربه های جدید | فرصت هایی که غذا در گردشگری ایجاد می‌کند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *